Menu

 

I vores restaurant vil du altid opleve noget af det bedste Fyn har at byde på. Friske, lokale og ofte økologiske råvarer, tilberedt med kærlig hånd af dygtige og kreative kokke.

Fordi vi i videst muligt omfang benytter os af årstidens ingredienser vil du opleve, at menukortet skifter med sæsonerne - så husk at checke, hvad du kan glæde dig til næste gang du besøger os!

Fælles for alle retter er, de er for gæster, der værdsætter en madoplevelse ud over det sædvanlige - så sæt dig til rette og ta’ en bid af Fyn.

Velbekomme!

 

Se vores menukort her

 

 

 Hotel Odense er et moderne hotel, der har en meget central beliggenhed midt på Fyn. Med sin placering nær motorvejen har Hotel Odense kort afstand til Odense centrum samt til resten af Fyn, København, Århus og Tyskland. Hotellet har 109 værelser og suiter med internetadgang og kabel-tv, restaurant, fitnesscenter og gratis parkering. I forlængelse af Hotel Odense ligger Odense Congress Center, der er et moderne messe- og kongrescenter, som huser messer, udstillinger, kongresser, fester, koncerter og sportsbegivenheder.
EmediateAd