Oplevelser på Fyn

 

Odense og hele Fyn byder på et væld af spændende oplevelser. Odense er kendt som H.C. Andersens hjemby, og det er derfor oplagt at opleve det brostensbelagte miljø, han voksede op i. Stemningen er bibeholdt, og området og museet bringer historien i spil.

I gå-afstand fra hotellet ligger Rosengårdcenteret - et af Danmarks største og bedste storcentre, med shopping i særklasse og restauranter for enhver smag.

Hvis du holder af topfodbold, er Odense Boldklub et sikkert hit, og De Stribede spiller ofte danske eller internationale kampe på EWII Park.

Blandt de store attraktioner på Fyn er Odense Zoo, der i de senere år har bygget ud, så det nu er en af de mest topmoderne og spændende zoologiske haver i Europa.

Tæt på Odense Congress Center finder man også Odense Golfklub, der er en international bane, hvor der har været afholdt talrige store matcher, inklusive mange danske mesterskaber og et europamesterskab.

Egeskov Slot ligger blot en halv times kørsel fra OCC, og byder på et spændende slot, smukke haver, labyrinter, veteranmuseum, en vandretur i trætoppene og meget mere.

Fyn har flere hyggelige kystbyer, hvor der er rig mulighed for at opleve det lokale kystliv. I Kerteminde kan man besøge Fjord- og Bæltcentret og få et indblik i livet i og omkring fjorden.

I den meget charmerende kystby Svendborg, der ligger efter en smuk køretur ned gennem de sydfynske alper, kan man supplere den smukke natur med et besøg på Naturama.

Odense er en spændende by at besøge, med mange forskellige arrangementer i løbet af året. Gå ind på VisitOdense og se, hvad der sker lige nu.

Værelsesreservation/Room reservation

+ 45 6556 0300 - hele døgnet/24 HRS eller direkte herHotel Odense er et moderne hotel, der har en meget central beliggenhed midt på Fyn. Med sin placering nær motorvejen har Hotel Odense kort afstand til Odense centrum samt til resten af Fyn, København, Århus og Tyskland. Hotellet har 109 værelser og suiter med internetadgang og kabel-tv, restaurant, fitnesscenter og gratis parkering. I forlængelse af Hotel Odense ligger Odense Congress Center, der er et moderne messe- og kongrescenter, som huser messer, udstillinger, kongresser, fester, koncerter og sportsbegivenheder.
EmediateAd