Om hotellet

 

Tæt på Odense centrum og nær den fynske motorvej ligger Hotel Odense. Her, midt på Fyn i grønne omgivelser, finder du 102 lyse værelser og syv suiter klar til at tage imod dig - alle udstyret med kabel-tv og internetadgang samt arbejdsområde, hvis du har behov for det.

Vi lægger vægt på, at du som gæst både har ro til fordybelse og afslapning, samt mulighed for, at nyde noget af det bedste Fyn har at byde på i vores restaurant. Vores udsøgte a la carte-menu er bygget på bæredygtighed, økologi og lokale råvarer - og det kan smages!

Hos Hotel Odense er kvalitet og service nøgleordene, og vi er altid klar til at hjælpe eller give et godt råd om, hvad du kan opleve i din fynske ferie.Hotel Odense er et moderne hotel, der har en meget central beliggenhed midt på Fyn. Med sin placering nær motorvejen har Hotel Odense kort afstand til Odense centrum samt til resten af Fyn, København, Århus og Tyskland. Hotellet har 109 værelser og suiter med internetadgang og kabel-tv, restaurant, fitnesscenter og gratis parkering. I forlængelse af Hotel Odense ligger Odense Congress Center, der er et moderne messe- og kongrescenter, som huser messer, udstillinger, kongresser, fester, koncerter og sportsbegivenheder.
EmediateAd