Hotel Odense

Hotel Odense har en unik beliggenhed i hjertet af Fyn. Du er nær Odense centrum i smukke, grønne omgivelser og fra parkeringspladsen er der under to timer til København, Århus og Nordtyskland.


Når du bor hos os får du: 

 • Dejlige lyse værelser og suiter
  Alle er udstyret med kabeltv, moderne faciliteter og internetadgang samt arbejdsområde.
 • Egen restaurant
  Glæd dig til en udsøgt a la carte-menu med udgangspunkt i fynske råvarer og årstidens grønt.
 • Gratis parkering
  Hold hos os så længe du har lyst, uden at det koster en krone.
 • Masser af aktiviteter i nærområdet
  Fra fantastiske shoppingmuligheder og biograf i gåafstand i Rosengårdcenteret til charmerende Odense centrum, Egeskov Slot og meget mere inden for 20 minutter i bil
 • Gratis fodboldbilletter til OB's hjemmekampe
  Hvis du bor hos os, når Odense Boldklub spiller hjemmekamp så giver vi en gratis billet til alle på værelset. Spørg i Receptionen efter din billet.

Alle overnatninger er inklusiv lækker, frisklavet morgenbuffet, ligesom hotellet tilbyder lobbybar du frit kan benytte. Omkring Hotel Odense finder du desuden en mængde løberuter i naturskønne omgivelser.

Vi glæder os til at tage imod dig!

 

Booking

Du kan booke dit værelse ved at klikke på knappen herunder, eller ved at kontakte receptionen på info@hotelodense.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 65 56 03 00.

NYT: Gavekort

Nu kan du glæde familie og venner med et gavekort til Hotel Odense, så de har et dejligt sted at sove og spise, når turen går til Fyn - og beløbet bestemmer du naturligvis selv.

Klik her for at lave dit helt eget Hotel Odense-gavekort.Hotel Odense er et moderne hotel, der har en meget central beliggenhed midt på Fyn. Med sin placering nær motorvejen har Hotel Odense kort afstand til Odense centrum samt til resten af Fyn, København, Århus og Tyskland. Hotellet har 109 værelser og suiter med internetadgang og kabel-tv, restaurant, fitnesscenter og gratis parkering. I forlængelse af Hotel Odense ligger Odense Congress Center, der er et moderne messe- og kongrescenter, som huser messer, udstillinger, kongresser, fester, koncerter og sportsbegivenheder.
EmediateAd